Ny bog – Bliv synlig i medierne

BLIV SYNLIG I MEDIERNE er en konkret guide til den gode kontakt til pressen. Bogen giver en praktisk indføring i hvordan du og din virksomhed kan bruge PR og medieomtale som et værktøj til øget synlighed.

Bogen gennemgår de forskellige forberedelsesfaser og overvejelser du med fordel kan gå igennem, før du kontakter en journalist.

Du får gode råd til, hvordan du skal præsentere dine historier, så du fanger mediernes interesse.

Du får tjeklister guide til den gode pressemeddelelse og gode råd om hvordan du sikrer at din historie ender på den rigtige journalists skrivebord – og bliver læst.

Bogen er et konkret og kærligt skub til at komme i gang med PR.

Julie Lindegaard er uddannet journalist og har mere end 20 års erfaring med kommunikation medier og PR.

Pris 249,- 

Køb bogen her

Undervisning, foredrag og workshop på baggrund af bogen kan bookes – spørg på pris her.

Kom på mit nyhedsbrev og få tips og tricks til PR

Skriv din mail herunder, så får du automatisk gode råd og overvejelser, inden du kontakter medierne for omtale.

Når du skriver dig op, giver du tilladelse til, at jeg må skrive til dig.
Når du ikke vil høre mere fra mig, kan du trykke afmeld i bunden af mailen, eller kontakte mig på post@julielindegaard.dk, så sletter jeg straks dine info.

Klar til Seedster 7.0

Klar til Seedster 7.0

Jeg har fået den store mulighed at være mentor og oplægsholder på iværksætterkonferencen Seedster. Der er et kæmpe event i Spanien, hvor iværksætter Jesper Buch, Malene von Kiær og det seje tema bag skyder 7.0-udgaven igang sammen med 300 iværksættere og nogle af de...

læs mere

Navnestof hitter – folk følger folk

Husker du at fortælle, når du skifter job? De fleste af os ved godt, at det giver masser af likes og skønne kommentarer fra netværket, når vi deler det på sociale medier, som Facebook og Linkedin. Men deler du det også med dit faglige netværk, og dem, der gerne vil...

læs mere

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver - primært i kultur- og oplevelsesindustrien. Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk