Foredrag

Book et tankevækkende og motiverende foredrag om enten Trivsel
eller
Synlige ledere

Med Julie Lindegaard får I:

 • en erfaren og humoristisk foredragsholder, der kan holde publikum fanget med humor, alvor og skarpe pointer
 • en efterspurgt kommunikatør, der har holdt foredrag og oplæg, undervisning og workshops for virksomheder og organisationer i hele landet

Julie Lindegaard er uddannet journalist. Hun har erfaring som både medarbejder og leder ved blandt andet DR og Odense Teater.

Hun er tidligere radiovært på DR P4 og Radio4, udviklingschef hos filmfonden FilmFyn, kommunikations- og slagschef på Odense Teater mv.

I dag er hun selvstændig foredragsholder, forfatter og bestyrelsesmedlem.

Kunderne siger:

  Jeg havde fornøjelsen af at bruge Julie som oplægsholder 2 dage i træk i to forskellige setups. Julie er en fantastisk levende oplægsholder, som formår at tilpasse sit oplæg til området og publikum.

  Hun kommer med konkrete og aktuelle eksempler, som deltagerne kan tage med sig hjem og arbejde ud fra. Hun er jordnær og giver sig tid til at tale med deltagerne efterfølgende. Jeg kan varmt anbefale Julie både ud fra hendes oplæg men bestemt også ud fra hendes personlighed.
  Camilla, Bizz Up

  Arbejdspladser du ikke vil hjem fra... Gå fra tanke til handling - og skab trivsel, kollegaskab og forvandling

  Oplev et tankevækkende og motiverende foredrag om hverdagskommunikationen på jeres arbejdsplads, når journalist og forfatter Julie Lindegaard med vid, bid og humor sætter barren lidt op – og hjælper med at løfte arbejdsglæden, hverdagsoptimismen – så I ser lidt mindre skeptisk på forandringer og udfordringer i hverdagen.

  Julie Lindegaard skubber kærligt men bestemt til den gode kollega-kommunikation, der sætter retning for stemningen. Hun spejler, hvordan vi taler til – og med hinanden i hverdagen, så alle får lidt at tænke over og mod på at blive en bedre kollega.

  Med dette energiske, provokerende og morsomme foredrag er der både plads til eftertanke og reflektion, der skaber fundament for nye måder at tale sammen på i hverdagen. For det er nemlig ikke tanken, der tæller. Men hvad er det så?

  Det er selvfølgelig handlingen – og handling formår Julie Lindegaard at skabe gennem sine efterspurgte og tankevækkende foredrag.

  Fremtiden ledere er synlige ledere... Bliv synlig i medierne

  “Bliv synlig i medierne” er tilbuddet for erhvervsforeningen, iværksætterrådgivningen, netværket eller undervisningsinstitutionen, der vil tilbyde kunder, medlemmer og lign. et oplæg om vigtigheden af at være synlig, for blandt andet øget salg, tiltrækning af medarbejdere og branding.

  Foredraget klæder deltagerne på til at finde de gode historier, selv sætte dagsorden i medierne og skabe synlige resultater – og dermed tiltrække flere kunder og/eller sælge mere, tiltrække medarbejdere eller styrke virksomhedens position via medieomtale.

  Det er et oplæg med konkret inspiration og viden – og med værktøjer, som kan implementeres omgående i arbejdet.

   

  Spørg på pris med det samme

  Har du brug for et foredrag?

  Send gerne en uforpligtende forespørgsel

  Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato. Eller en opringning, hvis der er brug for en snak.

  2 + 7 =

  Telefon

  +45 2071 7141

  Adresse

  Vindebyørevej 36
  5700 Svendborg

  Julie Lindegaard

  Julie Lindegaard arbejder som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver - primært i kultur- og oplevelsesindustrien. Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
  Kontakt: Tlf. 20717141 
  post@julielindegaard.dk