Jeg har fået den store mulighed at være mentor og oplægsholder på iværksætterkonferencen Seedster. Der er et kæmpe event i Spanien, hvor iværksætter Jesper Buch, Malene von Kiær og det seje tema bag skyder 7.0-udgaven igang sammen med 300 iværksættere og nogle af de allerdygtigste oplægsholdere.  Konferencen foregår 5.-11.marts 2023.

Jeg holder oplæggene Bliv synlig i medierne og Employer Branding – og give en række 1:1 sparringssessioner for iværksætterne. En lang række modige og arbejdsomme iværksættere deltager, og på scenen står en lang række imponerende investorer, iværksættere, inspiratorer, sportsfolk og politikere, der alle deler ud af deres viden og vej – og ja, jeg er ikke for fin til at indrømme det: Jeg er mega stolt over at være inviteret med som en del af holdet på scenen!
Du kan læse mere og købe billetter på www.seedster.dk

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver - primært i kultur- og oplevelsesindustrien. Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk