Hvad laver Julie Lindegaard?

Næstformand i egnsteateret BaggaardTeatret i Svendborg

Næstformand, Svendborg Museum/ Danmarks Forsorgsmuseum

Bestyrelsesleder, Foreningen Danske Kulturbestyrelser

Forfatter til en række bøger, herunder: “Bliv synlig i medierne – Sådan fortæller du de gode historier”

Tidligere opgaver og erfaringer:


Kommunikations- og salgschef hos Odense Teater
med fokus på digitalisering af salg, kommunikation, sponsorer, events, strategi, markedsføring og samarbejder med andre kulturaktører.

Vært og projektleder på DR
– en del af forandringerne på DR P4, der var under udvikling mod et mere moderne  udtryk. En forandring, der styrkede kanalen og sikrede, at P4 fortsat er Danmarks største radiokanal.

Udviklingschef, FilmFyn
– fokus på filmturisme, filmfinansiering, udvikling, kommunikation og events. Udviklede Filmturisthåndbog samt en række filmturisttiltag, filmturist-konference mv. Desuden internationalt fokus, som ansvarlig for det internationale EU-projekt North Sea Screen Partners.

Direktør, Svend  – hele Danmarks Filmpris
– fokus på udvikling fra lukket branchebegivenhed til folkelig fest i centrum af Svendborg.

Før 2010 var Julie Lindegaard selvstændig med særligt fokus på iværksætteri, både i forhold til rådgivning af iværksættere og deres kommunikation, men også undervisning og foredrag for målgruppen. Udgav desuden bogen Pårørende til en hjerneskadet, efterfulgt af flere hundrede foredrag for sundhedspersonale, patienter og pårørende.

Telefon

+45 2071 7141

Adresse

Vindebyørevej 36
5700 Svendborg

Moderator

Foredrag

Bestyrelse

Underviser

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver - primært i kultur- og oplevelsesindustrien. Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk