Ydelser

Ydelser


1:1 rådgivning
Få et sparringsforløb med fokus på din og virksomhedens synlighed, strategi og udvikling – vi tager udgangspunkt i din virkelighed, du får værktøjer og sparring til at få klarlagt mål og nå dem. 6-8 uger, 6-8 sessioner, samt konkret fremdriftsplan og målsætninger

Ordstyrer / Moderator / Facilitator
Julie Lindegaard er en erfaren vært og ordstyrer, der inden arrangementet tager kontakt til oplægsholdere, giver sparring til arrangør samt styrer slagets gang med overskud og energi. 

Undervisning / Foredrag / Keynotes

Julie Lindegaard underviser i og holder oplæg om pressehåndtering, synlighed på sociale medier og strategisk kommunikation. Hun tager blandt andet udgangspunkt i konkrete eksempler og bogen Bliv synlig i medierne fra 2021. 
 

Projektledelse/projektudvikling

Spørg for referencer og pris

 

I forbindelse med KV21 brugte vi Julie som moderator ved en politisk paneldebat arrangeret af Svendborg Ungepanel. Julie deltog fra starten i planlægningsmøder og var virkelig med til at løfte arrangementet med politisk indsigt og idéer. Samtidigt havde hun under hele forløbet en unik forståelse for, at det var de unges arrangement og formåede i meget høj grad at inddrage dem, lytte, inspirere og i det hele taget være i øjenhøjde. Uden at overtage hverken planlægning eller afvikling – en svær balancegang som Julie mestrede til perfektion. Hun foreslog bl.a. at lade de unge fungere som med-moderatorer under arrangementet – en stor og lærerig oplevelse for dem. Vi giver Julies vores allervarmeste anbefalinger.

Anders Stricker & Nete Janum

Svendborg Ungdomsskole

https://www.emailsummit.dk/wp-content/uploads/2018/11/primelogo8.jpg

Julie gør det nemt at holde store konferencer. Som konferencier til EMAIL SUMMIT 2021 med 444 deltagere stod hun for alt fra præsentation af talere, facilitering af netværksarrangement og tilrettelæggelse af talkshow. Altsammen kompetent og med smil og overskud.

Mette Will

Email Summit

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder med rådgivning af ledere og talspersoner, der ønsker styrket synlighed.  Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk