Ydelser

Moderator

Foredrag

Bestyrelse

Underviser

⭐⭐⭐⭐⭐- foredrag for Køge Kommune

Julie Lindegaard leverede et fantastisk levende og inspirerende oplæg om arbejdsglæde og god kollega kommunikation på Køge Rådhus.

Julie er en virkelig dygtig formidler som tryllebinder publikum med historier fra den virkelige verden.

Hendes oplæg har sat gang i snakken på kontoret og hendes budskaber lever videre. Vi hører dagligt kolleger gå og sige Julies budskaber om ”The rule of 3”.

Karina Stouman

Køge Kommune

I forbindelse med KV21 brugte vi Julie som moderator ved en politisk paneldebat arrangeret af Svendborg Ungepanel. Julie deltog fra starten i planlægningsmøder og var virkelig med til at løfte arrangementet med politisk indsigt og idéer. Samtidigt havde hun under hele forløbet en unik forståelse for, at det var de unges arrangement og formåede i meget høj grad at inddrage dem, lytte, inspirere og i det hele taget være i øjenhøjde. Uden at overtage hverken planlægning eller afvikling – en svær balancegang som Julie mestrede til perfektion. Hun foreslog bl.a. at lade de unge fungere som med-moderatorer under arrangementet – en stor og lærerig oplevelse for dem. Vi giver Julies vores allervarmeste anbefalinger.

Anders Stricker & Nete Janum

Svendborg Ungdomsskole

https://www.emailsummit.dk/wp-content/uploads/2018/11/primelogo8.jpg

Julie gør det nemt at holde store konferencer. Som konferencier til EMAIL SUMMIT 2021 med 444 deltagere stod hun for alt fra præsentation af talere, facilitering af netværksarrangement og tilrettelæggelse af talkshow. Altsammen kompetent og med smil og overskud.

Mette Will

Email Summit

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver - primært i kultur- og oplevelsesindustrien. Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk