Ydelser

1:1 Executive PR, der virker
Til dig, der arbejder med PR og har brug for en professionel sparringspartner på strategi, vinkler, medievalg, pitch og eksekvering.
Forløb fra 6 uger med jævnlig sparring.
Pris fra 16.995 ex moms

1:1 Executive Professionel profil på sociale medier
Til dig, der som leder vil være professionel og synlig på sociale medier. Sammen afdækker vi dine nuværende kanaler, dit potentiale, dine styrkepositioner og din stil. Vi sætter mål og sikrer, at du ved, hvad du skal kommunikere, hvor, hvornår og hvordan. Vi evaluerer løbende og runder af med en strategisk plan, som er nem at eksekverer fremover og som sikrer dig konkrete og målbare resultater.
Forløb fra 8 uger med jævnlig sparring.
Priser fra 18.995 ex moms

Event- og projektudvikling
Har du brug for hjælp til udvikling af dit projekt, eller måske en tovholder til din eventplanlægning, så løser vi opgaver på projektbasis. Vi har erfaring gennem flere end 15 år fra udvikling, ledelse og afvikling af Svend – Danmarks filmpris, EU-projektet North Sea Screen Partners, Danmarks Indsamling samt flere hundrede mindre events som premierer, konferencer, debatarrangementer, åbent hus, mv.
Kontakt for pris.

Værts- og moderatoropgaver
Julie Lindegaard tager professionelt, energisk og sikkert deltagerne gennem dagen, imens hun binder oplæg og debatter sammen. Hun sikrer, at der bliver samlet op og spurgt ind til netop det, der er brug for at få uddybet. Julie Lindegaard er uddannet journalist og har mere end 20 års erfaring med kommunikation, medier og PR. Hun har en baggrund som radiovært i DR, kommunikations- og salgschef på Odense Teater samt udviklingschef i FilmFyn.
Kontakt for pris

Foredrag og undervisning
Bliv synlig i medierne. Julie Lindegaard underviser og holder foredrag i mediehåndtering, storytelling og hvordan I kommer igang med at arbejde mere strategisk med kommunikation.
Kontakt for pris

PR partner for din event
Savner du en professionel PR partner, der før, under og efter dit event tager hånd om pressearbejdet, så kontakt os. Vi sammensætter det rette team til at håndtere pressearbejdet og kontakten med medierne i forbindelse med dit event eller begivenhed.
Kontakt for pris.