Vælg en side

Mine ydelser

Styrk din synlighed

1:1 PR-hjælp
Til dig, der har ansvaret for virksomhedens PR-indsats og har brug for en professionel sparringspartner på strategi, vinkler, medievalg, pitch og eksekvering.

1:1 Executive Professionel profil på sociale medier
Til dig, der som leder, vil være professionel og synlig på sociale medier. Sammen afdækker vi dine nuværende kanaler, dit potentiale, dine styrkepositioner og din stil. Vi sætter mål og sikrer, at du ved, hvad du skal kommunikere, hvor, hvornår og hvordan. Vi evaluerer løbende og runder af med en strategisk plan, som er nem at eksekverer fremover og som sikrer dig konkrete og målbare resultater.
Forløb fra 8 uger

Vært- og moderator
Få deltagerne professionelt, energisk og sikkert gennem dagen, imens jeg binder oplæg og debatter sammen. Jeg sikrer, at der bliver samlet op og spurgt ind til netop det, der er brug for at få uddybet. Jeg er uddannet journalist og har mere end 20 års erfaring med kommunikation, medier og PR. Baggrund som radiovært i DR, kommunikations- og salgschef på Odense Teater samt udviklingschef i FilmFyn.

Foredrag og undervisning
Bliv synlig i medierne. Jeg underviser og holder foredrag i mediehåndtering, storytelling og i hvordan, I kommer igang med at arbejde mere strategisk med kommunikation.

Event- og projektudvikling
Har du brug for hjælp til udvikling af dit projekt, eller måske en tovholder til din eventplanlægning, så løser jeg opgaver på projektbasis. Jeg har erfaring gennem flere end 15 år fra udvikling, ledelse og afvikling af Svend – Danmarks filmpris, EU-projektet North Sea Screen Partners, Danmarks Indsamling samt flere hundrede mindre events som premierer, konferencer, debatarrangementer, åbent hus, mv.

 

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder med rådgivning af ledere og talspersoner, der ønsker styrket synlighed.  Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk