Ordstyrer / Moderator / Facilitator

Jeg er en erfaren vært og ordstyrer, der med min baggrund som vært hos Danmarks Radio sikrer, at deltagerne får det rette ud af dit arrangement.

Inden arrangementet tager jeg kontakt til de relevante oplægsholdere, så alle parter er klædt på, og oplægsholderne kan føle sig trygge.

Overskud og energi er kendetegnende for mit arbejde som moderator, ligesom jeg får respons, der siger, at jeg er humoristisk og god til at sikre såvel det faglige niveau som den gode stemning.

Jeg har desuden mange års erfaring med opbygning og afvikling af kortere eller længere dage, og jeg kan derfor også fungere som sparringspartner på indhold, struktur, samt eventuelt oplægsholdere og organisering.

Julie Lindegaard er en fantastisk moderator, der på fornem vis formår at bringe både fakta og følelser i spil. Velforberedt og i absolut øjenhøjde får hun det bedste frem i oplægsholderne og bundet sløjferne for deltagerne.  Det er værdifuldt for enhver arrangør.

Jytte Reinholdt

Direktør, Fynsk Erhverv

Eksempler på moderator-opgaver for bl.a. følgende kunder:

  • Fynsk Erhverv
  • EU Parlamentet
  • Foreningen Danske Kulturbestyrelser
  • Egnsteater Konferencen 2022
  • Svendborg Kommune
  • Det Danske Filminstitut
  • UCL/Vision Denmark
  • Svendborg Ungepanel

I forbindelse med KV21 brugte vi Julie som moderator ved en politisk paneldebat arrangeret af Svendborg Ungepanel. Julie deltog fra starten i planlægningsmøder og var virkelig med til at løfte arrangementet med politisk indsigt og idéer. Samtidigt havde hun under hele forløbet en unik forståelse for, at det var de unges arrangement og formåede i meget høj grad at inddrage dem, lytte, inspirere og i det hele taget være i øjenhøjde. Uden at overtage hverken planlægning eller afvikling – en svær balancegang som Julie mestrede til perfektion. Hun foreslog bl.a. at lade de unge fungere som med-moderatorer under arrangementet – en stor og lærerig oplevelse for dem. Vi giver Julies vores allervarmeste anbefalinger.

Anders Stricker & Nete Janum

Svendborg Ungdomsskole

https://www.emailsummit.dk/wp-content/uploads/2018/11/primelogo8.jpg

Julie gør det nemt at holde store konferencer. Som konferencier til EMAIL SUMMIT 2021 med 444 deltagere stod hun for alt fra præsentation af talere, facilitering af netværksarrangement og tilrettelæggelse af talkshow. Altsammen kompetent og med smil og overskud.

Mette Will

Email Summit

 

Julie var gennemgående moderator på vores første IværksætterFestival i Gellerup den 26.10.23 i indkøbscenter City Vest. En opgave hun klarede med bravour.
Totalt velforberedt mødte hun op i god tid og stod for både præsentation af talere; og facilitering af debatsamtaler m.v. Hun var på scenen næsten uafbrudt. Hele tiden smilende med et glimt i øjet; lyttende og engageret. Vores allervarmeste anbefalinger og vi vender meget gerne tilbage en anden gang.
Hanne Marklund, Projektleder og Udviklingsfacilitator 
Hanne Marklund

VisionPilot/IværksætterCluster Gellerup

Har du brug for en moderator, ordstyrer eller facilitator?

Send gerne en uforpligtende forespørgsel

Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato. Eller en opringning, hvis der er brug for en snak.

13 + 12 =

Telefon

+45 2071 7141

Adresse

Vindebyørevej 36
5700 Svendborg

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver - primært i kultur- og oplevelsesindustrien. Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk