Foredrag

Arbejdspladser du ikke vil hjem fra….
Gå fra tanke til handling – og skab trivsel, kollegaskab og forvandling

Oplev et tankevækkende og motiverende foredrag om hverdagskommunikationen på jeres arbejdsplads, når journalist og forfatter Julie Lindegaard med vid, bid og humor sætter barren lidt op – og hjælper med at løfte arbejdsglæden, hverdagsoptimismen – så I ser lidt mindre skeptisk på forandringer og udfordringer i hverdagen.

Julie Lindegaard skubber kærligt men bestemt til den gode kollega-kommunikation, der sætter retning for stemningen. Hun spejler, hvordan vi taler til – og med hinanden i hverdagen, så alle får lidt at tænke over og mod på at blive en bedre kollega.

Med dette energiske, provokerende og morsomme foredrag er der både plads til eftertanke og reflektion, der skaber fundament for nye måder at tale sammen på i hverdagen. For det er nemlig ikke tanken, der tæller. Men hvad er det så?

Det er selvfølgelig handlingen – og handling formår Julie Lindegaard at skabe gennem sine efterspurgte og tankevækkende foredrag.

 

⭐⭐⭐⭐⭐
Julie Lindegaard leverede et fantastisk levende og inspirerende oplæg om arbejdsglæde og god kollega kommunikation på Køge Rådhus.

 Julie er en virkelig dygtig formidler som tryllebinder publikum med historier fra den virkelige verden.

 Hendes oplæg har sat gang i snakken på kontoret og hendes budskaber lever videre. Vi hører dagligt kolleger gå og sige Julies budskaber om ”The rule of 3”.

Med Julie Lindegaard får I:

  • en erfaren og humoristisk foredragsholder, der kan holde publikum fanget med humor, alvor og skarpe pointer
  • en efterspurgt kommunikatør, der har holdt foredrag og oplæg, undervisning og workshops for virksomheder og organisationer i hele landet

Julie Lindegaard er uddannet journalist.
Hun har erfaring som både medarbejder og leder ved blandt andet DR og Odense Teater.
Hun har arbejdet som radiovært på DR P4, som udviklingschef for filmfonden FilmFyn, og så har hun en svaghed for ‘Blomme i Madeira’ og andet slik til ældre damer.
I dag er hun selvstændig foredragsholder, forfatter og bestyrelsesmedlem.

Har du brug for et foredrag?

Send gerne en uforpligtende forespørgsel

Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato. Eller en opringning, hvis der er brug for en snak.

11 + 7 =

Telefon

+45 2071 7141

Adresse

Vindebyørevej 36
5700 Svendborg

Julie Lindegaard

Julie Lindegaard arbejder som ordstyrer, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, underviser og kommunikationsrådgiver - primært i kultur- og oplevelsesindustrien. Hun er uddannet journalist tidligere vært på DR, udviklingschef  på FilmFyn samt kommunikations- og salgschef på Odense Teater mv. 
Kontakt: Tlf. 20717141 
post@julielindegaard.dk