Jeg er kommunikations- og salgschef på Odense Teater. Læs mere på www.odenseteater.dk
Jeg er desuden igang med diplomuddannelse i ledelse, næstformand for BaggaardTeatret og medlem af bestyrelsen for Svend – Hele Danmarks filmpris.

Frem til juli 2017 var jeg vært på DR P4 Fyn, som en del af den forandring og modernisering som P4  gennemgik i årene fra 2014 til 2017, hvor opgaven var at udvikle en kanal, der rammer det voksne mennesker med bopæl på Fyn med både lokalt, regionalt og internationalt udsyn. Ud over radio havde jeg også et særligt fokus på forankringen på sociale medier – og så er jeg vild med kultur.

Tidligere har jeg været ansat som udviklingschef hos den regionale filmfond FilmFyn, hvor mit fokus var at tiltrække omsætning i den del af erhvervslivet, der havde tilknytning til filmbranchen. Jeg præsenterede den danske turistbranche for filmturisme og var ansvarlig for at drive det internationale EU-projekt North Sea Screen Partners.

Som direktør for filmfesten SVEND i Svendborg lykkedes det at få fusioneret de hedengangne Svendborg Festdage med SVEND, og dermed skabt en ny og moderne platform for en ny filmfestival på Sydfyn.

Før 2010 var jeg selvstændig med kommunikation- og PR virksomheden Lindegaards og var medstifter af Turbine Forlaget, der har base i Århus.

Læs mere om mit cv på Linkedin

Her kan du downloade stort foto af Julie Lindegaard